Ammattitaitoiset remontit ja laatoituspalvelut Varsinais-Suomessa  

Laatoitus on taitolaji, jossa ammattitaitoisesti asennetut laatat luovat kauniin ja kestävän pinnan. 

 

Safi Works Oy tarjoaa remontit ja laatoituspalvelut aina luotettavasti sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti. Toteutamme projektit yritysten ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Teemme töitä myös alihankintana asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Toimimme Varsinais-Suomen alueella ja tarpeen mukaan työskentelemme kauempanakin.  
 
Lisäksi remontoimme sujuvasti ja tarkasti asianmukaiset vesieristykset pohjatöineen ja toteutamme pintaremontit, kalusteasennukset sekä lattiatyöt. Työmme lopputulos puhuu puolestaan.  

Ota yhteyttä!

Laatoituspalvelut ja vesieristykset 

Tarjoamme kattavat vesieristys- ja laatoituspalvelut, mukaan lukien kylpyhuoneiden, saunojen, keittiön välitilojen, kodinhoitohuoneiden, käytävien ja terassien laatoitukset. Takaamme laatoituksille tarkan ja huolellisen työnjäljen, joka täyttää korkeat laatuvaatimukset. Ennen asennusta varmistamme, että lattian kallistukset ovat asianmukaiset. Tarvittaessa tasoitamme pinnan tasaiseksi ennen laattojen asentamista.  
  
Voit luottaa ammattitaitoomme, sillä meillä on Eurofins-sertifikaatti vedeneristyksessä. Tämä kertoo sitoutumisestamme korkeaan laatuun ja turvallisuuteen työssämme. Vedeneristys on elintärkeä osa kylpyhuoneremonttia ja koko talon terveyttä. Kun vedeneristys on tehty oikein, se toimii talon henkivakuutuksena estäen kosteusongelmien syntymisen ja takaamalla pitkäikäisen lopputuloksen. 

Viimeistelemme remonttisi ja jätämme jälkeemme vain parasta laatua 

Remontti, Safi Works Oy, Varsinais-Suomi

Pintaremontit – tarkkaa työnjälkeä ja huolellista viimeistelyä 

Tarjoamme sisäseinien tasoitus- ja maalaustyöt kaikille seinämateriaaleille. Olipa kyseessä tapetoinnin jälkeinen tasoitus, hyllyjen ja taulujen poiston aiheuttamat jäljet tai tiiliseinän tasoitus, me hoidamme sen puolestasi. Käytämme seinien ja kattojen maalauksessa laadukkaita maaleja ja tekniikoita, jotta lopputulos vastaa odotuksia saumattomasti. Tarvittaessa huonekalujen huolellinen suojaus kuuluu tietenkin asiaan.  

Remontti, Safi Works Oy, Varsinais-Suomi

Kalusteiden ammattitaitoinen asennus – toimivaa ja kestävää lopputulosta 

Teemme keittiöasennuksia sekä muiden kalusteiden, kuten vaatekaappien, hyllyjen, väliovien, saunan lauteiden ja eteiskalusteiden, asennuksia. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että kalusteet asennetaan huolellisesti ja toimivasti.  

Laatoituspalvelu, Safi Works Oy, Varsinais-Suomi

Lattiatyöt – monipuolisia ratkaisuja lattioille 

Hoidamme kaikenlaiset lattiatyöt ja asennamme kokemuksella laminaatti-, vinyyli- ja parkettilattiat sekä betoni- ja laattalattiat. Onnistunut asennus edellyttää huolellisia pohjatöitä, jotka teemme tarkasti ja lattiamateriaalin vaatimukset huomioiden. Poistamme vanhat lattiamateriaalit, teemme tarvittavat tasoitustyöt ja asennamme lattialistat.  

Projektin eteneminen